Norra Real inspark 2014



Bild från min instagram som jag la upp igårkväll, ni hittar mig på @jolunds
Klänningen jag hade på mig kommer från bikbok och clutchen är från Mulberry som jag fick låna av mamma. Sen hade jag armband från Marc Jacobs och Pilgrim runt armen.

Gud vad kul det var igår! Det var inte alls som jag föreställt mig men på ett positivt sätt. Det började med att Emma kom hem till mig, vi sminkade oss och gjorde oss iordning. Temat för kvällen var "Sagan som fortsatte..." och jag och Emma var utklädda till två av kattungarna i Aristocats. Först gick vi till min systers kompis för att träffa dem vi skulle gå med, där var vi i en timme eller så och fixade det sista sminket som morrhår och nosar (inte så kul att gå runt med det i stan kanske, haha).

När vi kom till festen vid 21.00 som höll hus inne på Södra Teaterns nattklubb Kägelbanan så ser vi hur jäkla mycket folk det var som köade för att komma in. Jag skojar inte när jag säger att det tog en timme innan vi var inne i lokalen och då skulle vi dessutom köa för att lägga in kläderna i garderoben. Men när vi väl var inne och vi kunde köra igång så blev det jättekul! Vi dansade, träffade trevligt folk (som kanske var aningen fulla) och två killar som först försökte stöta på mig och Emma men när de upptäckte att vi var 99:or så stack dem. Haha jobbiga :') Hur som helst hade jag en grym kväll och jag ångrar inte en sekund att jag betalade de där 140 kronorna för biljetten. Det sägs att Norra Reals insparksfester alltid är dem bästa och jag kan nog intyga att den i alla fall var riktigt rolig med hur mycket folk som helst, säkert över 500 personer.

RSS 2.0