Frost


I onsdags kväll åkte jag ut til landet för att spendera resten av höstlovet. Jag har verkligen vilat de senaste dagarna och det känns att jag behövde det. Det har blivit sovmorgon varje dag och utöver det har jag somnat på soffan fler gånger än jag kan räkna haha. Skönt med lov ändå! 
Imorse när jag vaknade var gräsmattan täckt av frost och termometern stod på 0°C och det första jag tänkte var bara 'ja så var det med den värmen'. Men men, vintern ska komma någon gång och det är ju trots allt november imorgon. NOVEMBER?! Var tog tiden vägen? En månad till och sen är det officiellt jul enligt mig, tiden bara kutar iväg ju. 

Jag har precis varit med familjen och badat på ett badhus vi var på jätteofta när vi var små som ligger ute på Djurö. Det var över fem år sedan sist men det såg precis ut som det gjorde då. Barndomsminnena bokstavligen sköljde över en (haha fattar ni? ;)) när vi lekte vattenkull, dök efter ringar och flöt på madrasser. Vi var dessutom helt ensamma den första timmen, vilken lyx!


RSS 2.0